Sokan kérdeztétek, hogy egyáltalán mi ez az akkreditáció és mire jó?
Nos, a Felnőttképzési Akkreditáló Testület (FAT) egy olyan hivatalos szervezet, ami azt felügyeli Magyarországon, hogy az iskolarendszerű (főiskola, egyetem) oktatáson kívüli képzéseken tanulni vágyó felnőtteket ne érhessék meglepetések, minden tekintetben magas szintű szakmai képzéseket kapjanak. Tulajdonképpen a FAT az, aki magas szinten bírálja el: megfelel e szakmai szempontból a minőségi elvárásoknak az amit csinálsz, avagy sem.

Az utolsó betűig leellenőriznek mindent az oktatók végzettségétől kezdve a tanteremig, eszközökig. Ha ezen a rostán átmész egy független szakmai testület előtt, akkor megkaphatod ezt a kitüntető címet.
Joggal merül fel mindenkiben a kérdés… na jó, de ez miért jó?

Megéri a macerát?

Nos a válasz részünkről…

Igen, mert így egy független szakmai testület előtt tudtuk megmérettetni , hogy tényleg jó e az, amit csinálunk. Ötösre vizsgáztunk, elsőre átmentünk az akkreditációs folyamaton (előttünk több, mint tízen próbálták sajnos sikertelenül.)

Másrészt pedig amiért megérte: kijelenthetjük, hogy nem csak a résztvevők számát tekintve, de  ebben is az elsők  vagyunk Magyarországon!

Szóval igen. Sok munkánk van benne, de nekünk megérte. Hogy Neked mint résztvevőnknek megéri e? Nos ezzel kapcsolatban nézd meg a GALÉRIA résztvevői visszajelzések részét!