Villámgyors és látványos fejlődést akarsz?

A munkafüzetet és a hozzátartozó videó leckéket a zárt Művészbejáró Rajztanoda Facebook csoportban találod! Kezdj bele most!

Kérem!

Csináljuk együtt a gyakorlatokat!

A munkafüzettel és a módszer alapjait bemutató videó leckékkel kezdőként megtapasztalhatod a jobb agyféltekés rajzolás gyakorlatainak hatékonyságát.

A MŰVÉSZBEJÁRÓ RAJZTANODA zárt  Facebook tanulócsoportjában akár élőadásban dolgozhatod fel Bihari Laci vezető mentor támogatásával a feladatokat.

A csoporthoz csatlakozásod és hozzáférésed az Élőadásokhoz valamint a kezdő munkafüzet és a kapcsolódó videó leckék

100%-ban térítésmentes, azaz INGYENES!

Bihari László

Üdvözöllek a nevem Bihari László, és a Jobb Agyféltekés Rajzolás Akkreditált Magyar Központját vezetem.

A Jobb agyféltekés rajzolás módszert megalkotó, dr. Betty Edwards egyetemi művészeti oktató 19 fős nemzetközi oktató csapatának a tagja vagyok.

Örömömre szolgál, hogy veled is megismertethetem ezt a zseniális módszert, amit elsajátítva kezdő alkotóként te is szárnyakat adhatsz az alkotóképességednek.

Dr. Betty Edwards

A módszert és annak oktatását az Egyesült Államokban sajátítottam el, ahol Betty Edwards fia – a Jobb agyféltekés rajzolás könyv társszerzője és illusztrátora – Brian Bomeilser mentorálása alatt végeztem el a DRSB Inc. oktatóképzését és váltam akkreditált oktatóvá.

A módszerrel világszerte több millióan tanulnak óriási sikerekkel, várlak szeretettel téged is a térítésmentes bevezető programban. Tarts velem, hogy mielőbb sikerélménnyé tehessük számodra is az alkotás!

Kattints a CSATLAKOZOM! gombra és máris hozzáférhetsz a munkafüzethez és a hozzátartozó ingyenes videó leckékhez a MŰVÉSZBEJÁRÓ RAJZTANODA zárt facebook csoportjában!

CSATLAKOZOM!