JÁTSSZ velünk és NYERJ
jobb agyféltekés rajzolás kreativitás fejlesztő tanfolyamot a facebookon!

A nyeremények

5  jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam (alap tanfolyam) egyenként 49.000,- Ft értékben. A nyeremények naponta kerülnek kisorsolásra, naponta egy, a facebook oldali bejegyzést lájkolók és megosztók között.

A játék ideje és menete:

2011. december 30-tól 2012. január 4. 07.00 óráig.  A játékban azok a like-ok és megosztások vesznek részt, amelyek a bejegyzés kirakását követő nap 07.00-ig megtörténnek. A napi nyertest a zárás napjának délelőttjén tesszük közzé a jobb agyféltekés rajzolás facebook oldalán!

A nyerési esélyedet növelheted, ha mindennap az aznap frissen kirakott képet újra likeolod, és megosztod. Ezt többször is megteheted, nincs korlátozás. Akár mindennap újra részt vehetsz a játékban.

A jelen játék a NAGY KREATIVITÁS TESZT mellet párhuzamosan fut. A kreativitás teszt kitöltésével növelheted nyerési esélyedet a január 31.-ei sorsoláson, ahol 5 teljes jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamot (alap+színes) sorsolunk ki a tesztet kitöltők között!

A tesztet itt találod, kattints a feliratra: NAGY KREATIVITÁS TESZT

Ha a nyereményre vagy kíváncsi: Íme a Tanfolyam!

 

JÓ JÁTÉKOT!

A nyereményakcióban nem vehetnek részt: A Tudatos Élet Kft. (Szervező) alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b.). Továbbá a nyereményakció lebonyolítását végző Megbízottak vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai valamint az egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködők és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b.).