Mit szeretnél adni Karácsonyra szeretteidnek?

Egy újabb haszontalan tárgyat, vagy valami annál sokkal fontosabbat? Mondjuk egy élményt… Azoknak akik ki kívánnak törni a megszokott karácsonyi ajándékklisék fogságából, itt van néhány praktikus ötlet.

1., Dr. Jill Bolte Taylor: Mennybe döngölve

Egy könyv ami megmutatja mi mellett mész el nap mint nap, amikor csak a bal agyféltekéd használod. Dr. Jill Bolte Taylor számára az agyvérzés megvilágosító hatású áldásnak bizonyult. Ahogy a bal agyféltekéjének nyelvi központjai elcsendesültek, megtapasztalta, hogy mi történik, ha a jobb agyfélteke kerül „főszerepbe”. Mély lelki békét és eufóriát élt át, és megértette, hogy az univerzumban végső soron minden energia, s hogy minden létező összekapcsolódik. Egy korábbi blog bejegyzésünkben már láthattad az előadását, vétek kihagyni!

 

2., Betty Edwards: A jobb agyféltekés Művész

Az egyszerű, művészi képességet nem igénylő gyakorlatok során Betty Edwards lépésről lépésre mutatja be a kreatív alkotófolyamat elemeit, és megtanítja, hogyan lehet egyszerre látni a fát és az erdőt. Röviden: megmutatja, hogyan állíthatjuk vizuális, észlelő agyműködésünket a kreatív problémamegoldás szolgálatába. Iskolákban kötelezővé kellene tenni, karácsonyra nagyszerű ajándék.

 

3., Betty Edwards: Jobb agyféltekés rajzolás könyv és munkafüzet

A világ első számú és egyben legsikeresebb rajztanulást segítő könyve. A rajztanulás sokban hasonlít valamely sportág vagy a hangszeres játék elsajátításához. Ha már tudjuk az alapokat, a fejlődés csakis a gyakorláson múlik. De mit és hogyan gyakoroljunk? Ebben segít a Jobb agyféltekés rajzolás c. sikerkönyv szerzőjének megjelent könyve és munkafüzete.

4., Adhatod egyszerre mind a hármat is!
Ráadásul igazi megtapasztalás alapján a gyakorlatban!

A jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamokon mindezt élőben tapasztalhatja meg az, aki részt vesz rajta! Ajándékutalvány rendeléshez, kattints ide: AJÁNDÉKUTALVÁNY