jobb_agyfeltekes_rajzolas_szojatek

Játssz velünk tanfolyamért!

A feladat, hogy szedd össze a honlapról azokat a szavakat, amelyeket avtídrof írtunk, majd amikor megtaláltad mind, rakd össze belőlük a helyes idézetet!

Amikor megtaláltad, és megalkottad a mondatot, küld be nekünk a helyes megfejtést, ennek az oldalnak az alján található űrlap segítségével.

A szavak  nem a blog bejegyzésekben van, hanem a módszer, tanfolyamok (alap, haladó, gyerek stb..) menüpontok alatt!

Az  augusztusi és szeptemberi sorsolás szerencsés nyertesei egy-egy Jobb agyféltekés rajzolás I. és Jobb agyféltekés rajzolás II. tanfolyamot kapnak ajándékba, hogy kihozzák magukból a jobbik, rajzos énjüket! (Ha voltál már nálunk és úgy nyersz, akkor beválthatod másik tanfolyamra)

Nos van kedved a játékhoz? Akkor keresd meg a szavakat amiket avtídrof írtunk! 🙂

Az első sorsoláson azok vesznek részt akik 2013. június 20. és 2013. augusztus 1. között, küldik be a helyes heti megfejtéseket!

A másodikon azok, akik 2013. augusztus 1. és 2013 szeptember 1. között küldik be a helyes heti megfejtéseket!

Sorsolás: 2013. augusztus 15. és 2013. szeptember 15.

A nyerteseket emailben és telefonon értesítjük!

Sokszorozd meg az esélyed a nyerése: minden héten új idézetet rejtünk el az oldalakon, aminek ismételt beküldésével, növelheted a nyerésed esélyét! Akár a négyszeresére is! Az e heti azaz a finálé idézetéhez egy kis segítség: a helyes megfejtés egy film idézet, három darab “a” névelő kell az elrejtett szavak elé, közé, stb.! VIGYÁZZ BECSAPÓS! 🙂

Beküldési határidő: 2013. augusztus 31. 24.00

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Megfejtésem