Benne vagy egy NAGY KALANDBAN?

Ez a 4 napos tanfolyam NEKED szól, ha teljesen KEZDŐ VAGY, azaz a pálcika ember szintű rajzoktól indulsz! Jól megy a grafittal alkotás, de a színes eszközök őrülten VONZANAK! kipróbálnál valami olyat, amitől még izgalmasabbakat tudsz alkotni! Akárcsak egy igen válasz esetén is ott a helyed ezen a különleges 4 napos programon, hogy végre felfedezd vagy fejlesztenéd magadban az alkotót!

Időpontok és jelentkezés

Következő időpont:

A program tematikáját megújítjuk, ezért átmenetileg szünetel!

Hamarosan felkerülnek az új időpontok, kis türelmedet kérjük! Köszönjük!

Különleges exkluzív lehetőség vállalkozó kedvű kezdőknek! Kipróbálod?

A “Színek Szerelmese” programról:

A 4 napos jobb agyféltekés alapozás DE SZÍNES ESZKÖZÖKKEL! Ezen az programon, a haladó grafitmániások mellett a teljesen kezdők is beléphetnek a jobb agyféltekés rajzolás világába ráadásul a színeken keresztül. A 4 napos kurzus nagy ajándéka, hogy Ha teljesen kezdő vagy, nem kell külön grafit és színes tanfolyamot végezned, egy lendülettel elérheted a kívánt célt. Megtanulod és elsajátítoda színkeverés alapjait IS a négy nap alatt, nem csak a portrérajzolás rejtelmeit. Ha már grafittal rutinosan alkotsz akkor a színekkel bővítheted a repertoárodat, miközben átismétled és elmélyíted az alkotás mesterfogásait. Megismerkedsz a színes alkotás alapjaival és a végére ilyen alkotásokat fogsz készíteni!

 

price_szines1

price2szines

 

Fontos figyelmeztetés!

A 4 napos Színes Alapozó program tematikája sűrű, és tényleg sok figyelmet igényel részedről a siker érdekében!

Amennyiben te úgy érzed, hogy neked a lassabb és megfontoltabb fejlődés jobban fekszik, akkor inkább válaszd a kényelmesebb ütemű 4 napos Grafit Alapozó programot!

Általános információk:

Rajzos előképzettség nem szükséges!
Maximum 8 fős kiscsoportos oktatás.
Minden szükséges eszköz az árban.
Csütörtöktől vasárnapig, 9:00-18:00-ig.
Alsó korhatár 14 év.

“Nehéz megfogalmazni a gondolataimat, élményeimet, érzéseimet, hiszen a napok során végig nagyon jól éreztem magam. A rajzolások alatt teljesen ki tudtam kapcsolni magamat, visszajött az, amit közel 25 éve nem tapasztaltam, éreztem! Nagyon boldog ember vagyok, hogy ezt az érzést visszakaptam. Köszönöm!”

Dr. Nemes Tamás, Budapest (www.ugyved.hu, szakmai vezető)

Várlak szeretettel a programon!

biharilaszlo

Regisztrációhoz add meg az adataidat!