Hozz magaddal…

egy barátot vagy akár a párod! Bárkit, akivel szívesen vennél részt együtt ebben a kalandban!

Egy idejű együttes jelentkezés esetén mindketten 70%-os áron, azaz 30% kedvezménnyel vehettek részt a workshopon!

Helyek korlátozott számban, regisztrálj még ma!

Ezen a programon a rajztechnikák mellett azokat a az alapvető zseniális látásmódbeli elveket fogod a gyakorlatba ültetni, amitől: a figyelmedet megtanulod egy magasabb szinten koncentrálni megtanulsz úgy igazán kikapcsolni és elmélyülni begyakorlod, hogyan tudsz az alkotás folyamatába belehelyezkedni és persze képessé válsz elképesztően élethű portrékat rajzolni!

Add meg az adataidat:

             


“Nagyon boldog ember vagyok… visszakaptam.”

“Nehéz megfogalmazni a gondolataimat, élményeimet, érzéseimet, hiszen a napok során végig nagyon jól éreztem magam. A rajzolások alatt teljesen ki tudtam kapcsolni magamat, visszajött az, amit közel 25 éve nem tapasztaltam, éreztem!

Hosszú órákon keresztül nem gondoltam semmire, nem voltam feszült, napokig eszembe sem jutott a munkám. Teljesen ellazultam. Nagyon boldog ember vagyok, hogy ezt az érzést visszakaptam. Köszönöm!”

Dr. Nemes Tamás, Budapest
www.ugyved.hu, szakmai vezető

“… a tanultakból bárki képes lesz profitálni.”

“Nos, nem kis dolog bármiről azt mondani, hogy ez vagy az a legjobb, de érdemes odafigyelni Bihari Laci programjára. Ékes bizonyítéka annak, hogy ami számunkra a legjobb lehet, vagy talán a leghatásosabb, az mindig rendkívül egyszerű.

A szakmai anyag megfelelő összeállítása és ennek érthetősége, az oktatási profizmussal összekapcsolva a képzési időt szinte láthatatlanná teszi. Ezáltal a tananyag könnyen magunkévá tehető, és egyben garanciát ad arra is, hogy a jövőben a tanultakból bárki képes lesz profitálni.

Dr. Elnour Szilveszter, Budapest
www.szeba.eu, PhD felnőttképzési szakértő, egyetemi oktató

Várlak szeretettel a programon!

jobbagyféltekés_rajzolás_laci