Angyalok

A Csorba Dávid részére rendezett aukciót LEZÁRTUK!

Hálás köszönet minden Alkotónak és Licitálónak, aki részt vett ezen a nagyszerű és nemes jótékonysági eseményen!

A záró teendőket itt találjátok:

LICITÁLÓKNAK

 Kedves Licitáló!

Köszönjük még egyszer részvételedet, kérünk, hogy az alábbiak szerint járj el:

Az általad megtett nyertes licit összegét, juttasd el az alábbi számlaszámra a támogatottnak.

FONTOS!  A közleménybe mindenképp azt írd, hogy ADOMÁNY!

Amikor ezzel meg vagy, akkor a befizetést igazoló dokumentummal (banki bizonylat, csekk, stb.) vedd fel a kapcsolatot az alkotóval, akinek a művére licitáltál! Beszéljétek meg, hogy és milyen formában történik meg az átadása műnek.

Az alábbi bankszámla számra utald az összeget: (tudod: közleménybe ADOMÁNY)

Pálfi Margit (Dávid édesanyja a számla tulajdonos)  11773360-0057 3245 OTP Bank

Köszönjük, nagyszerű ember vagy!

 

ALKOTÁST FELAJÁNLÓKNAK

Köszönjük, hogy alkotásod licitre bocsájtásával támogattad ezt a nagyszerű kezdeményezést!

Kérünk, hogy amikor a licit nyertese jelentkezik nálad a befizetést igazoló dokumentummal, akkor segítsd, hogy a lehető leghamarabb hozzájuthasson a művedhez!

Kérünk továbbá, hogy a félreértések elkerülés végett, hogy a hibákat ki tudjuk szűrni, Dávid édesanyjánál érdeklődj a pontos összeg beérkezéséről, és annak idejéről.

Amennyiben rendben van, úgy ejtsétek meg a licitálóval történő egyeztetés szerint az átadást.

Köszönjük még egyszer, hogy részt vettél ebben az aukcióban, nagyszerű ember vagy!

Aktuális támogatott:

Csorba Dávid, 22 éves, Duchenne-szindrómás fiú. Édesanyjával élnek egy egyszobás lakásban, albérletben.

Dávidot édesanyja, Margit látja el nap, mint nap, ami egy egész napot felölelő feladat Dávid ágyhoz kötött betegsége miatt. Dávidnak sok speciális eszközre van szüksége a mindennapok során. Ehhez kapnak némi állami segítséget, azonban ez csak egy kis hányadát képes lefedni a teljes eszközszükségletnek. Egy nap 20 alkalommal kell leszívni Dávid tüdejéből és légútjaiból a váladékot. Alkalmanként egy darab leszívókatéter szükséges ez azt jelenti hogy 20 darab kell naponta. Ebből egy államilag támogatott, a többit önerőből kell megvásárolni. 

Ez a szám többek között azért ilyen magas, mert a lakásuk levegője rendkívül párás, a falak vizesednek.  Ez a szám lényegesen csökkenhetne, ha sikerülne elköltözniük egy szárazabb lakásba. 

Az elmúlt hetekben nagy lehetőséget kapott Dávid és édesanyja Margit, mert a XIX. kerületi polgármesteri hivatal segít nekik abban, hogy önkormányzati lakásba költözzenek, ami kevésbé párás és sokkal olcsóbb is. Viszont kb 2 millió forintba kerül a lakás teljes felújítása, Ennek egy részét adja az önkormányzat, a másik 1 milliót az édesanyjának kell előteremtenie.

Továbbá egy leszívógép is alapvető szükség, ami biztosítja, hogy Dávid tüdejéből le lehessen szívni a váladékot naponta. Jelenleg kölcsönbe kaptak egyet, mert az, amit állami támogatásra kapnának nem elég erős. Azzal a napi 20 leszívás a többszörösére növekedhetne és még így is nagy lenne a rizikó, hogy Dávid tüdőgyulladást kap. És ez csak egy feltétlenül szükséges eszköz, ami Dávid életben maradásához elengedhetetlen!

Segítsünk nekik ebben!

Az édesanya elérhetősége itt.

Dávid Facebookja itt.

 

Az aukció zárásnak határideje: 2015 Július 31. 24:00

Az aukcióra bocsátani szándékozott alkotások kihelyezéséről, és a licitálás mikéntjéről az alábbi részben találsz információt!

Kérünk olvasd el, fontos!

11087040_1113272635365739_75828172_o

11120651_711828775595393_989149205_n

11126856_711828072262130_184656192_n

Alkotást felajánló Angyaloknak

Köszönjük, hogy alkotásod licitre bocsátásával támogatod Dávidot!

Kérlek az alábbiak szerint jár el, amikor licitálásra bocsátod az alkotásod:

1., Mindig a támogatni kívánt ügy mappájába töltsd fel az alkotásod! A mappákat a csoportban a fényképek menüpont alatt találod itt>> RajzMánia Angyalok Albumok

2., Kérünk, hogy jó minőségű, szemből fotózott, jól látható képet tölts fel az alkotásodról!

3., Az alkotásod leírásába mindig helyezd bele az alábbi szöveget, a méret és az eszköz leírása mellett: (folyamatosan aktualizált, nyugodtan ctrl copyzd)

Ezt az alkotásomat jótékonysági aukcióra bocsátottam, licitálj rá és segíts segíteni! Az induló licit 1.500.- Ft a licitlépcső 500.-Ft. A nyertes licit teljes összegét Csorba Dávid kapja. Róla és az aukcióról licitálás előtt kérlek olvasd el ezt itt>>  http://goo.gl/W5HAzV

Amikor sikerült az alkotásodról készült kép feltöltése, utána feltétlenül oszd meg! Akkor segítesz igazán, ha liciten el is kel a műved!

4., Az alkotásodat, amit aukcióra bocsátasz neked kell átadnod, eljuttatnod a nyertes licit tevőjéhez! Ez alkalmanként járhat számodra költséggel (pl Posta), ezt kalkuláld bele a dologba és csak akkor töltsd fel az alkotásodat, ha ezt tudod vállalni. Természetesen ha meg tudsz egyezni más módon a nyertes licit tevőjével az átvételről, akkor az is járható út. Rátok van bízva!

5., Annak tudatában tedd fel az alkotásod, hogy lehet, hogy alacsonyabb összegért fog elkelni, mint amennyit te gondolsz. Ebből ne csinálj önérzeti kérdést, ez a licit sajátossága és hidd el: ha csak 1.500.- forinttal is hozzá tudsz járulni a cél eléréséhez a támogatottnak az is óriási segítség! 

6., Csak és kizárólag saját alkotást bocsáthatsz aukcióra! Ha valakinek a nevében szeretnél alkotást felajánlani, akkor inkább ne tedd kérd meg őt, hogy tegye fel.

 

Köszönjük, hogy segíted a cél elérését, hálásak vagyunk érte!

Licitáló és adományozó Angyaloknak!

Köszönjük, hogy licitálásoddal és adományozásoddal segíted, hogy mi is segíthessünk a rászorulóknak!

Amennyiben adománnyal kívánod segíteni a csoport által támogatott személyeket, ügyeket, úgy az adott albumban megtalálod a szükséges adatokat, hogy ezt sikeresen meg tudd tenni. a licitáláshoz jelentkezned kell a csoportba, csak akkor tudsz licitálni. itt találod a csoportot, katt ide! >> RajzMániás Angyalok

Amennyiben a RajzMánia csoport tagok által aukcióra felajánlott művekre licitálással kívánsz segíteni, úgy az alábbiakat vedd figyelembe kérlek:

1., A licit megtételekor lehetőségeidhez mérten licitálj, ne erődön felül.

2., A licit megtétele még nem garancia arra, hogy a választott mű a tied lesz, hiszen az adott határidőn belül azt felül licitálhatja más.

3., A licitek 1.500,- forintról indulnak és 500,- Ft licitlépcsővel emelkednek. A nem eszerint megtett, licitlépcsőnél alacsonyabb licitek törlésre kerülnek.

4., A licitálással megnyert alkotások átadás átvétele mindig az alkotó és a licitnyertes megegyezésén alapul, abban a csoport és az oldal működtetői nem tudnak részt venni.

5., Nyertes licit visszavonására nincs lehetőség, ezért kérlek az 1., pont szerint a lehetőségeidhez mérten felelősséggel licitálj!

6., A liciten megnyert alkotásra általad ajánlott összeget kivétel nélkül mindig közvetlenül a támogatott személy (vagy általa megjelölt) bankszámlájára juttasd el!

7., Az összeg befizetésekor mindig írd be a közlemény rovatba: ADOMÁNY. Ez nagyon fontos szempont az adományozott szempontjából. 150 ezer forintnál nagyobb összeget NE fizess be adományként!

8., A liciten megnyert alkotáshoz a befizetést igazoló (postai csekk, banki kivonat stb) okmány ellenében, a befizetés után juthatsz hozzá, az alkotóval egyeztetett úton és módon. Azt az alkotó részére juttasd el, és beszéld meg vele hogyan és mikor juttatja el neked az alkotást.

9., Kérünk, hogy licitedet csak és kizárólag magánszemélyként tedd meg, mert a reklámcélú céges profilról érkező liciteket töröljük.

Köszönjük, hogy segítesz!

 

 

 

 

 

Dávid albumát itt találod, itt licitálhatsz és ide tölthetsz fel alkotásokat, katt ide!>>: Összefogás Dávidért!

Köszönöm segítő szándékodat!

jobbagyféltekés_rajzolás_laci