Rájönni valamire, amiről azt hittük, lehetetlen…

Az egyik legerőteljesebb és legfelemelőbb érzés. Az öröm- melyet az jelent, hogy képtelenség érzését átlépve képessé válsz megalkotni azt, amit szeretnél – határtalan és leírhatatlan.

Sokan vágyakozva nézzük az újabb és újabb tehetségkutató műsorok résztvevőit, velük sírunk és/vagy nevetünk sikereiknél, és közben legbelül mindezt magunknak szeretnénk. Nem a tudásukra irigykedünk, hanem arra az élményre, amit akkor látunk az arcukon, mikor valami számukra is hihetetlen dolgot teljesítenek. Mikor átlépve félelmükön önmagukat tudják megjeleníteni a produkciójukban, siker és a magabiztosság sugárzik az arcukról.

Nincs olyan ember, aki ne akarná ezt megtapasztalni valamiben!

Úgy gondoljuk, erre születni kell, a tehetség a kiválasztottakkal “született adottság”. De tényleg az lenne? Vagy mindenki lehet tehetséges?

A jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam erre az útra nyit kaput. Arra az útra, amelyen megint önmagadért teszel, és igazán önmagad lehetsz. Egy olyan útra, melyen újra megérezheted, hogy akkor vagy a legjobb, ha elengeded magadat, lazán és játékosan fogod fel az előtted álló életfeladatokat.

Óhatatlanul rá fogsz jönni, hogy minden, amiről azt hitted neked nem lehetséges, már régen ott van benned!

Csak egy apró kezdőlökés hiányzik a kiteljesedéshez vezető úton!

Hívhatjuk hitnek vagy magabiztosságnak. Az esetek többségében ezt másoktól várjuk, hogy felépítsék bennünk. De azt, hogy hogyan kell azt megteremteni önmagunkon belül, azt csak akkor értjük meg igazán, mikor egy személyes sikerélmény által magától kialakul bennünk.

A jobb agyféltekés rajzolásban garantáltan eljutsz addig a pontig, amikor csak magadra hagyatkozhatsz. Megérzed milyen az ,mindenféle irányítás nélkül csodát alkotni, és ez által megtenni az első és legfontosabb lépést önmagad felé: amikor elkezdesz bízni és hinni Önmagadban!

Ugyan melyikünk ne akarná ezt a pillanatot átélni? Melyikünk ne akarna hinni önmagában? És miért kellene életünk hosszú sodródásában ezt megtapasztalni, mikor elég lehet hozzá  4 nap?