Van egy álmunk, ami céllá lett.

Mégpedig az, hogy egyszer eljön a pillanat, amikor nem hagyja el gyermek az iskolát anélkül, hogy ne lenne tisztában a saját valós képességével és lehetőségével az alkotás tekintetében!

Ez egész pontosan azt jelenti, hogy legalább az ezen a weboldalon található 4 napos Jobb Agyféltekés Alapozás  végeredményeit tudja produkálni készség szinten minden 16. élet évét betöltött fiatal.

Egy olyan program oktatását akarjuk rád bízni, amely jelentősen képes hozzájárulni a fiatal generációk önbizalmának és magabiztosságának növeléséhez, és nem csak a művészeti jellegű tanulmányok folytatása során.

Egy olyan tudás átadását, amellyel nem csak alkotói képességüket tudják fejleszteni a gyerekek, de jótékony hatással van az élmény alapú elsajátításon keresztül minden más tananyag elsajátítására is.

A cél adott, és most csapatot toborzunk a megvalósításához! Keressük azon rajztanárok és olyan pedagógusok együttműködését, akik tudnak és akarnak is csatlakozni ehhez a kezdeményezéshez, és aktívan hajlandóak közreműködni a megvalósításában.

Mit jelent ez számodra egész pontosan:

Részünkről 10 év és több ezer személyesen képzett résztvevő tapasztalatát tudjuk adni a célhoz csatlakozóknak TÉRÍTÉSMENTESEN.

A nyári szünet időszakában térítésmentesen vehetsz részt az alapozó programon, ahol elvárt, hogy a programon való részvétel mellett megismerd a program módszertanát és a programot tovább add az általad tanított gyermekeknek.

Ez azt is jelenti egyben, hogy aktív státusszal rendelkező rajztanárok és pedagógusok részére tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani.
Abban az esetben ha valamilyen formában foglalkozol iskolai körülmények között gyermekek rajzkészségének fejlesztésével, örömmel látunk a csapatban.

Kincses Kata kolléganőmmel a 2014-es évben közel 50 pedagógust volt szerencsénk megismertetni a programmal és módszertanával, ezt a lehetőséget a 2015-ös évben is tartjuk!

Ha bármilyen formában hozzá tudsz járulni ezen a cél eléréséhez, örömmel vesszük megkeresésed!

Itt tudod jelezni csatlakozási szándékodat

A workshopon való részvétel feltételei:

Legkésőbb 2015. Június 15-ig

– motivációs levél
– önéletrajz
– aktív rajztanári státusz igazolás

megküldése a jelentkezést követő visszaigazolásban megadott email címre.

Várunk szeretettel a csapatban!