Regisztrációhoz add meg az adataidat:

         


Gratulálok a döntésedhez!

Ezen a workshopon a rajztechnikák mellett olyan alapvető zseniális látásmódbeli elveket fogsz a gyakorlatba ültetni, amitől:
a figyelmedet megtanulod koncentrálni egy még magasabb szinten
megtanulsz élő, valós modellek alapján alkotni!
begyakorlod, hogyan tudod az alkotás folyamatában a legtöbbet kihozni magadból!
és persze megtanulod, hogyan kell lerajzolni a körülötted lévő világot művészi módon!

“Nagyon boldog ember vagyok, hogy visszakaptam.”

“Nehéz megfogalmazni a gondolataimat, élményeimet, érzéseimet, hiszen a napok során végig nagyon jól éreztem magam. A rajzolások alatt teljesen ki tudtam kapcsolni magamat, visszajött az, amit közel 25 éve nem tapasztaltam, éreztem!

Hosszú órákon keresztül nem gondoltam semmire, nem voltam feszült, napokig eszembe sem jutott a munkám. Teljesen ellazultam. Nagyon boldog ember vagyok, hogy ezt az érzést visszakaptam. Köszönöm!”

Dr. Nemes Tamás, Budapest
www.ugyved.hu, szakmai vezető

“… a tanultakból bárki képes lesz profitálni.”

“Nos, nem kis dolog bármiről azt mondani, hogy ez vagy az a legjobb, de érdemes odafigyelni Bihari Laci programjára. Ékes bizonyítéka annak, hogy ami számunkra a legjobb lehet, vagy talán a leghatásosabb, az mindig rendkívül egyszerű.

A szakmai anyag megfelelő összeállítása és ennek érthetősége, az oktatási profizmussal összekapcsolva a képzési időt szinte láthatatlanná teszi. Ezáltal a tananyag könnyen magunkévá tehető, és egyben garanciát ad arra is, hogy a jövőben a tanultakból bárki képes lesz profitálni.

Dr. Elnour Szilveszter, Budapest
www.szeba.eu, PhD felnőttképzési szakértő, egyetemi oktató

 

Várlak szeretettel a kurzuson!

jobbagyféltekés_rajzolás_laci