Készen állsz belépni a művészet kapuján?

Az 5 napos jobb agyféltekés rajzolás egy olyan program, amivel az alkotó képességed olyan szintre emelheted, ahol egy egészen más világ fog a szemed elé tárulni!

Egy egyszerű rajztudásnál sokkal többet kapsz: azt, hogy megmutathasd a világnak, hogy TE ki vagy és hogyan látod!

A program teljes mértékig a Betty Edwards által megalapozott módszer tematikáját követi, az általa képesített és minősített oktatóval. Az 5 nap alatt mindent valódi modellek alapján a 3 dimenziós térből fogsz rajzolni.

Időpontok és jelentkezés

Következő időpont: 

2018. Február 21-25., Budapest

(2 szabad hely van)

2017. Április (időpont hamarosan), Budapest

 Jelentkezés az oldal alján!

Kezdd azzal, ahova mások hosszú úton jutnak el!

Az 5 nap alatt a jobb agyféltekés rajzolás által olyan képességek birtokába jutsz, amivel könnyedén fogod leképezni papírra a körülötted lévő világot, úgymint

Tárgyakat, csendéleteket
épületeket, tájakat
embereket, állatokat
és amiről mindenki azt tartja, hogy az egyik legnehezebb: a végén Önmagadat tükörből!

A rajzos feladatokon keresztül nem pusztán rajztechnikákat, hanem egy olyan új látásmódot sajátítasz el, amelynek áldásos hatásait életed más területein is hasznosíthatod.

Segít abban, hogy elszakadj a korábbi megrögzött sémáidtól és új megoldások felé tekints!

FONTOS TUDNIVALÓ A SIKERED ÉRDEKÉBEN!

Élő modellekről alkotni sokkal összetettebb és több figyelmet igénylő feladat, mint egy képről rajzolni!

A módszer megalkotója Betty Edwards alapvetően egy művészeti főiskolán fejlesztette ki a módszert olyan diákok segítségével, akik már rendelkeztek valamilyen szintű rajzképességgel.

Azaz nem a pálcikaembertől indultak!

Alapvető rajzképességbeli problémákkal küzdőknek ajánlott elvégezni egy 4 napos jobb agyféltekés alapozó programot, ami nagyon nagy segítségedre lesz.

Ajánlom figyelmedbe a jobb agyféltekés rajzolás megkezdése előtt!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a négy plusz nap befektetése busásan megtérül számodra a siker és a végeredmény szempontjából!

Ráadásként amennyiben az jobb agyféltekés alapozó programot nálam, vagy olyan oktatónál végzed el aki általam képesített erre, úgy a teljes részvételi díjad beszámításra kerül az 5 napos jobb agyféltekés rajzolás díjába!

Jobb agyféltekés alapozás

Stabil alapok a pálcika embertől indulóknak a biztos siker érdekében!

Azt mondják az “igazi művészet” boldogan élni !

Az alkotók rendelkeznek egy olyan képességgel, hogy gyorsan tudnak olyan állapotba, kerülni amikor az alkotás folyamata kerül a fókuszba.  Kizáródik a külvilág, szinte csak az alkotó és az alkotás van jelen. Ez az, amit a tapasztalt rajzoló is tesz, és amit te is meg fogsz tapasztalni!

Ebben az alapvetően relaxált stresszmentes alkotó folyamatban a látásmódod átalakul. Ez az új látásmód a megnövekedett figyelem révén fogja megmutatni neked azokat az apró sajátosságokat, amitől egy másfajta világ fog a szemed elé tárulni.

Mivel a világból igazán annyit tudsz megismerni és jobban megérteni, amennyit alaposan megfigyelsz, így a rajzolás kiváló formája a megismerésnek. Már csak azért is, mert magas szintű figyelem koncentrációt igényel. Lévén ahhoz, hogy igazi műalkotások kerülhessenek ki a kezed alól, olyan szintű megfigyelő képességre kell szert tenned, amivel nem csak az alkotói látásmódod tágíthatod ki, de kiszélesítheted a világról és az életről alkotott ismereteidet is!

Már pedig amiben a leginkább "művészként" kell megnyilvánulnod, az a saját életed. El kell mondanod, meg kell mutatnod, hogy te hogyan látod, hogy mások is megismerhessék a Te személyes nézőpontodat!

Látni és láttatni: a műveiden keresztül kommunikálni!

Ez az igazi művészet!

A jobb agyféltekés rajzolás gyakorlatok összetett hatása azt a célt szolgálja, hogy növelje önbizalmadat a döntéshozatalok és problémamegoldások során.

Az alkotás közben megtapasztalt élmények garantáltan hatással lesznek magabiztosságodra, önértékelésedre és a lényed egészére.

Ez pedig menthetetlenül ki fog hatni pozitívan a hétköznapjaidra is. Ha pedig tudatosan használod a felfedezett új megvalósítási képességedet, akkor az egész életed irányítását a kezedbe veheted.

Az 5 nap ajándéka

A jobb agyféltekés rajzolással a rajztechnikák mellett olyan alapvető zseniális látásmódbeli elveket fogsz a gyakorlatba ültetni, amitől:
a figyelmedet megtanulod koncentrálni egy még magasabb szinten
megtanulsz élő, valós modellek alapján alkotni!
begyakorlod, hogyan tudod az alkotás folyamatában a legtöbbet kihozni magadból!
és persze megtanulod, hogyan kell leképezni a körülötted lévő világot művészi módon!

Pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben elvégzed a jobb agyféltekés alapozó programot egy arra általam képesített oktatónál, úgy a teljes részvételi díjadra 100% visszafizetési garanciát kapsz, ha nem fejlődik a rajzképességed az 5 nap alatt.

Minőségi garancia

A jobb agyféltekés rajzolás oktatására képesített és minősített oktatók száma a világon mindössze 18 fő. A listát itt találod. Ha neked fontos, hogy azt és úgy tanuld, ahogy Betty Edwards megalkotta, akkor ez neked szól!

Általános információk:

Rajzos előképzettség nem szükséges, de jó ha van!
Maximum 4 fős kiscsoportos oktatás.
Minden szükséges eszköz az árban a tanfolyam végén hazavihetők.
5 nap: szerda-vasárnap, 9:30-17:00-ig.
Alsó korhatár 14 év.

price1halado

price2halado

price3halado

“Nehéz megfogalmazni a gondolataimat, élményeimet, érzéseimet, hiszen a napok során végig nagyon jól éreztem magam. A rajzolások alatt teljesen ki tudtam kapcsolni magamat, visszajött az, amit közel 25 éve nem tapasztaltam, éreztem! Nagyon boldog ember vagyok, hogy ezt az érzést visszakaptam. Köszönöm!”

Dr. Nemes Tamás, Budapest (www.ugyved.hu, szakmai vezető)

Várlak szeretettel a tanfolyamon!

biharilaszlo

Regisztrációhoz itt add meg az adataidat!